Bese to vreme pred onu veliku inflaciju. Imao sam mozda 8 godina.
Kupio sam u nekoj biljnoj apoteci one lepljive trake sto se okace na plafon pa se musice lepe na njih. U apoteci sam ih placao 20 miliona, a na pijaci prodavao seljacima za 100 miliona, tako da sam lepo profitirao - 500% :) Posao mi je pukao tako sto sam u jednom danu otkupio sve te trake iz apoteke i oni nisu vise imali, a taman mi je lepo krenulo, mogao sam tako bar jos neko vreme.
Znam da sam kupio neke sitnice, cokolade, sladoled i sl. Nije bila neka ogromna para, ali moze se reci da je bilo kao danas 1000, mozda malo manje.
bags: Ovoj temi treba promjeniti ime u "Ispovijesti - Bio sam mlad i trebao sam pare".
Joj, kakvih bi tek onda odgovora bilo... Sta smo sve u mladosti radili za pare... Bolje je ovako, vjerovatno se niko za prve pare nije toliko "trudio".
Podigao 2-ci komsija sistem, ljudi bili zadovoljni pohvalili me kod ostalih i tako da to i dan danas radim, kapne koji dinar, sto bi oni rekli (ti si glavni mozak u selu-nije selo al tako mi zovemo nas kraj) 2 i 3 'iljadarka je vec bila puna krvi i znoja! :S