28. mart 2008. - Od 1. aprila Telenor uvodi jedinstvenu cenu SMS-a od 10 dinara ka svim međunarodnim destinacijama. Ova cena važi i u pripejd i u postpejd sistemima naplate.
Heh, opet kopirate Vip Kad moze Vip da ima 60+1 na postpaidu, kad moze Vip da naplacuje 11,8din (sa PDV-om) medjunarodni SMS, sto ne bi mogli i vi malo
Sve vise razloga da ne koristim Telenor... Ako ovako nastavim za 2 meseca cu poslati sve prenete SMS poruke a onda odoh ja malo dalje od telenora.
A jel ovo cena sa PDV-om ili bez ili da vas malo prijavim trzisnoj inspekciji sto objavljujete netacne cene? Gde na stranici pise da li je sa ili bez PDV-a?!
28. mart 2008. - Od 1. aprila Telenor uvodi jedinstvenu cenu SMS-a od 10 dinara ka svim međunarodnim destinacijama. Ova cena važi i u pripejd i u postpejd sistemima naplate. U cenu nije uračunat PDV.
Nije da me se nesto mnogo tice jer za dve zemlje u koje saljem sms imam mogucnost sa neta besplatno i nemam neku potrebu da saljem kad sam u pokretu, ali Telenore, iz dana u dan si sve jadniji operater! Bezi u norveske planine i pokri se snegom da te ne vidimo i ne cujemo.
Mislim da će i mts ubrzo ispratiti ovaj "trend". Ali ipak, mts je po nekim stvarima i dalje najjeftiniji (ali i najnekvalitetniji) operater u Srbiji...
28.03.2008. u 20:24
pisac Informatika & Telekomunikacije Beograd
Član broj: 13046 Poruke: 1648 *.adsl-1.sezampro.yu.
Ovde se niko izgleda ne seća da su:
1) Nekada sve poruke na Mobtelovoj mreži bile besplatne
2) Nekada sve poruke i u inostranstvo i u Srbiju koštale isto
Tako da ovo povećanje cene i nije toliko drastična promena.
Pa nije tajna da imaju ljude kojima je posao da aktivno učestvuju na raznim internet forumima (za razliku od konkurencije).
Valda je djuce video tvoj post pa je raportirao predpostavljenima o propustu na sajtu.
enthusy: Mislim da će i mts ubrzo ispratiti ovaj "trend". Ali ipak, mts je po nekim stvarima i dalje najjeftiniji (ali i najnekvalitetniji) operater u Srbiji...
Da ispravim samog sebe: mts je pre Telenora podigao cenu poruka ka inostranstvu u prepaid-u i to i piše na mt:s web sajtu.
28.03.2008. u 22:38
zALFex Beograd
Član broj: 150893 Poruke: 120 *.dialup.neobee.net.