Citat:
BluesRocker: Ne postoji depozit. Možeš da trošiš sve što si uplatio. Kartica se izdaje na 2 godine. Vađenje kartice je potpuno besplatno.
danas sam išao da podnesem zahtev za Internet karticu i zaista nema ništa da se plati,ljubazna službenica reče da će kartica biti gotova za 20 do 30 dana...čitam sad ugovor i u članku 2 piše
Citat:
VISA Internet je debitna platna kartica koja je namenjena isključivo plaćanju roba i usluga putem Interneta do visine raspoloživih sredstava na deviznom računu i nije je moguće koristiti na POS terminalima, bankomatima za podizanje gotovine,kao ni za obavljanje MOTO transakcija(narudzbine putem e-maila ili telefona)
pa me zanima hoće li biti istih problema kao i sa raiffeisenom,pošto čini mi se da te transakcije ne prolaze na raiffeisenu koje su prijavljene kao MOTO a ovde u ugovoru odma piše da ne prolaze?!
[Ovu poruku je menjao [REaS0n] dana 29.04.2008. u 12:29 GMT+1]
Ne bih bio programer ni za koje pare na svetu. Mada je posao generalno banja. Kopiraj kod, pojedi mars cokoladicu, ispamuj celu firmu cirkularnim mailom sa attachom od 6 mb, i trazi jaci hw da ti radi prepisani kod.