Interesuje me kako se vrsi reinstaliranje sistema. Da li je jednostavni i preporucljivo. Imam neke problemcice kao sto su: nece da pokrene kameru, nece da otvara fotke, ponekad se zabaguje pa nece nista da otvori ( ni poruke ni telefon, bas nista).
mi letimo u nebo i znamo svoj put!
06.02.2008. u 16:25
nmilosev Nemanja Milošević Ruma
SuperModerator Član broj: 86992 Poruke: 920 *.eunet.yu.
meni je tako zabagovao qtek 9100,ali ubacivao sam puno nekih mreznih alatki za wifi,od kojih polovina nije radila,ali jedan hard reset je resio problem
potpuno je sigurno flashovati uredjaj ako pratis precizno upustvo sa xda-developers,
dosad sam promenio mnogo Romova na Qtek s200 i ovaj zadnji rom je ubedljivo najbolji , najstabilniji i najbrzi do sad- na osnovu cega sam zakljucio da i sami developeri Romova uce na greskama i da svaki novi rom je najcesce uvek i bolji od prethodnih.
stisni petlju, procitaj upustvo za svoj model i nema sekiracije, uspeces sligurno!
srecno!!
Hard reset uspesno obavljen. Operacija je uspela, problem resen. Uradio sam ga na sledeci nacin:
1. Pritisnuo zeleno dugme (zvanje i javljanje), pritisnuo dugme za ukljucivanje/iskljucivanje uredjaja i pritisnuo crveno dugme za prekid razgovora. Sve sam to drzao zajedno.
2. Uz ta tri dugmeta pritisnuo sam i dugme za reset (olovcicom) (sve u isto vreme)
3. Nakon toga je nastupio hard reset.