Citat:
Mislim da ce konkurencija na nasem trzistu da proradi kada pocne MPN (Mobile-Number-Portability). Ipak dosta ljudi zavisi od svog broja. Ja npr. imam klijente koji ce da me zovu i jednom godisnje. A opet imam ih dosta. Ne mogu da ih sve obavestim, cak nemam ni sve njihove brojeve. Tako da kada sam se zainatio protiv Telenora zbog zaokruzivanja na minut, bez pristojnog obavestenja o tome, poceo sam da nosim dva telefona. Da postoji MNP, jednostavno bi svoj broj prebacio na drugog operatera. Pa kad god neko uradi nesto tako, ja odoh na sledeceg pa u krug. Pa kad krene tako masa ljudi da menja operatere, onda ce se zapitati i stvarno truditi da zadrze svoje korisnike.
Ovo sto sam boldovao, i meni jeste potpuno logicno, dakle 100%, samo sto ovim operaterima ocigledno nije cilj da budu povoljniji i kao glume konkurenciju jedni drugima i da imaju vise korisnika pa onda kao vremenom uz odredjene izgovore podizu cenu za po 1-2%, a verujem i kada bi naplacivali 10 citaj PUTA manje nego sad da bi imali ozbiljan profit, nego, "kad te vec pravim budalom, sto da te ne napravim jos malo vecom". Fora je da te bukvalno za***e, a tebi telefon treba jer je XXI vek i pretpostavljam da slabo ko danas salje golubove pismonose i neke pticurine, a analogno tome je mali broj inteligentnih i uticajnih korisnika(U Srbiji ne postoji covek kome bi se mogla pripisati oba epiteta u isto vreme), cim takvi operateri opstaju evo vec deceniju, tako da tu potpuno degutantnu vrstu uzajamne koristi i dogovora izmedju njih jednostavno vide i slepi.
mod: Izbrisan deo posta koji je offtopic.
[Ovu poruku je menjao Slobodan Milivojevic dana 09.02.2008. u 20:35 GMT+1]
Kada svi misle isto, znaci da niko ne misli dovoljno.