Da li je moguce automatski updateovati neku aplikaciju preko interneta, tj da mi se u richtetxbox automatski downloadju neki tekstovi s interneta (koji us naravno spremljeni u .rtf formatu)?
Bas si nesretno krstio temu, "update aplikacije preko neta" se odnosi na nesto drugo
Ali ipak da odogovrim - automatski nece moci, moras sam da skines (najlakse u memoryStream objekat), a najverovatnije ce biti problematicno ako na web serveru nije registrovan mime type rtf-a.
Ok, moje isprike zbog naziva, nisam zano koji bi drugi naziv stavio, i malo sam ruzno postavio pitanje, ono bi mozda trebalo glasiti ovako: Ako imam 2 textboxa (ili richtextboxa) u svojoj aplikaciji (od kojih je jedan read only) i kada user u jedna upise podatak, da se ono sto je on upisao pokaze automatski u svim ostalim programima (tj. kopijama mog programa).
Nista prostije, to ti je skolski primer chat aplikacije preko Remotinga. Ovaj primer koristi SOAP i HttpChannel, tako da Remoting server moze da se hostuje na web serveru, sto mislim da tebi treba.
Puno vam hvala, ali dali postoji koji jednstavniji tutorijal, ovdje ima masu koda kojeg uopce nsiam skuzio (poceo sma se tek prije par dana baviti sa C#), pa molim vas ako iamte sto jednostavnije