dakle rece momak, ODAKLE VERATU frekvencija...dobili su je po starom zakonu na 10 godina..pa sta?
a za opremu koliko su dali? koliko miliona E?
pa pitajte radovica,on ce da vam kaze cene, a usi otpadaju od cena.
ko da nera oprema kosta kao WIFI?? ha ha...da da kosta ali pomnozeno sa desetak hiljada.
uostalom niko nije imao herca da da milionce i rizikuje da mu barabe krenu sa ometanjem dialup linija i stavljanjem limitatora.
ovim je verat osamario draska i ekipu, sad ja ocekujem da se okaleme o njih i krenu da im gase analogne dialup linije...ono tipa "nesto nam je crklo"
ipak verat je bio mala firma (bila je kap u provajderskim vodama) a sad je stvarno odskocio. i svako ko pljuje verat nije u pravu , znajuci za situaciju sa draskom & Co.
a modemdzije samo umeju da kukaju , i nista da ne probaju...pa kolko ljudi ni ne zna za 042 niti zeli da proba preko njega zato sto misle da je to 041!!!!!!!!!
....pa ortaci moji kukaju na verat , meni u firmi radi NIKAD BOLJE i brze, ja im kazem "alo PROBATE 042 i ostale brojeve" i sad su probali i kazu da je bolje mnogo....
u svakom slucaju , radovicevoj mami & Co. , velika podrska u borbi sa gadovima iz Katiceve 12-14
1056918