U dilemi sam koji rezac da kupim. Rec je naravno o kucnoj upotrebi. Dvoumim se izmedju starog dobrog Teac-a, Sony-ja, Asus-a ili mozda neko ima bolju preporuku. Kakva su vasa iskustva? Da li je Teac i dalje najbolji?
Ja bih definitivno uzeo ASUS-a pre svega,teac zivi na staroj slavi,a ASUS je ASUS!!!!
I uzeo bih normalno njegov 52x rezac,cena je oko 42 eura,i niza je od teacovog,i da je skuplji uzeo bih ga sigurno!!!
Ali sony nemoj da uzimas,bolje uzmi lg,nego sony,ima jako lose opticke uredjaje za kompjutere,
Pozdrav,i dobro ce te sluziti ASUS!!!TYo je SIGURNO,cd od 700 mb za manje od 2 i po minuta.
Sa LG-jem imam losa iskustva tako da ga uopste i ne uzimam u obzir. Ipak, hvala na savetu. Dakle, Sony ili Asus? I moze li neko da mi kaze da li Teac zaista nije vise ono sto je bio? Neki ljudi tvrde da je Teac i dalje Teac i da nemaju primedbe na rezace nove generacije.
ivica77:
Sa LG-jem imam losa iskustva tako da ga uopste i ne uzimam u obzir. Ipak, hvala na savetu. Dakle, Sony ili Asus? I moze li neko da mi kaze da li Teac zaista nije vise ono sto je bio? Neki ljudi tvrde da je Teac i dalje Teac i da nemaju primedbe na rezace nove generacije.
LG rezači su dobri, ASUS-e nisam imao prilike da probam, a SONY pravi LITE-ON tako da su i oni odlični...
Pozdrav
moj drug je bas prekjuce isprobao gornji asus i prezadovoljan je, cita sve zivo ima mt.rainer (ili kako se vec pise), stabilan i dolazi u retil pakovanju.
LG se nije bas proslavio sa 52x24x52x modelom (dosta prituzbi, a i kvarova u prvih mesec dana). Teac i Sony su dobri, no kako imam potonjeg kuci i vec godinu dana radi bez primedbi, glasam za Sony.
30.09.2003. u 00:14
ivica77 Krusevac
Član broj: 13869 Poruke: 243 *.gw.krusevac.tehnicom.net
ivica77:
Kako stvari stoje sve vise se dvoumim izmedju Sony-ja i Asusa. Dakle, svaki vas savet mi je dobrodosao...
Licno sam imao kuci i Sony pa Teac a sad imam Asus .
Uzmi Asus-a i neces se pokajati . Teac nije vise ono sto je bio to je 100% tacno . Pocev od plastike pa do elektronike Soni mi je bio malo cudljiv prilikom rezanja (bafer mu je opadao bez nekog razloga) , tako da dolazimo do Asusa
Razlog zasto " Teac nije ono sto je nekada bio " je mozda u cinjenici da je LG kupio Teac . Razlika u ceni je mala, aliu mislim da su pribliznog kvaliteta. Pre mesec dana kupio sam LG 52x24x52 i prezadovoljan sam , reze sve zivo, nije bilo nikakvih problema, kvarova i sl. Rezem muziku i filmove uglavnom. Ne znam koliko su ASUS i Sony bolji i pouzdaniji , samo znam da je ovaj moj vec otplatio samog sebe