I naravno da ljudi u RNIDS-u ne mogu raditi u nekoj od hosting kompanija.
I ovo je nemoguce jer su RNIDS upravo napravili ljudi koji rade u hosting i internet provajding firmama, upravo zato da bi mogli lako da kontrolisu trziste .rs domena. Oni sami odredjuju pravila po kojima rade i niiko nema ama bas nikakvu mogucnost da ih u tome spreci ili da im spolja diktira sta da rade.
----------------------------------------------------------------------------------------
Mnogo jadno. I sad ti tužiš neku hosting kompaniju u sporu oko domena RNIDS, a ono ti taj isti arbitar. E do mojega. U tradiciji je Srpskog naroda da je video leđa zulumćarima svih vrsta, pa će i stručnjacima za "toplu vodu" koji bi da na jednom .rs domenu zarade od 150 do 200 posto.
Svakodnevno pričam sa ljudima iz IT sveta i svi predviđaju krah ovoga.Žao mi je što se ova lakrdija dešava u Srbiji. Takođe preporučujemo ovima iz ministarstva za informatičko društvo da daju kolektivnu ostavku i ugase to ministarstvo.
Webom je počeo spontani ustanak protiv kriminalaca u ministarstvu telekomunikacija i preživelih kadrova komunizma u RNIDS-u Krajka i Tasićke. Guglajte i pišite. Neka klinci 2020 znaju da smo mi digli glas i bili protiv komunističkih malverzacija 2008.
http://rnids.blogspot.com/
www.rnids.tk www.rnids.mojblog.co.yu
Stavi tačku na državnu pljačku