Pa ne govori kada se na kraju ustanovi da hoćeš da konvertuješ .dmg u ISO. A .dmg se snima iz Disk Utilityja, može i Toastom, ali butabilne diskove, tj. naročito instalacije sistema, dobijene u .dmg formatu treba uvek snimati iz Disk Utilityja kako bi sigurno ostale butabilne.
Rekoh, koristio sam pretragu i ovo tesko moze da mi koristi jer nemam mac, a pokusavao sam i sa dmg2iso i sa MagicISO i sa UltraISO i ni sa jednim nece...
Ako mozda zna jos nesto (mada slabo imam nade) neka javi...
Dođi u subotu u Ozon, pa ćemo ti to srediti. Najjednostavnije bi bilo da poneseš neki hard sa particijom od 8-9GB, da ti se to otpakuje na nju, pa da sa nje instaliraš sistem, da ne režeš na DL DVD.
Neće moći tako, mora da se butuje sa nje, ali tako da instaler misli da je butovan sa DVD-a. Ima neko uputstvo kako napraviti takve particije za Panther i Tiger, još ne videh nešto slično za Leopard.
madamov: Neće moći tako, mora da se butuje sa nje, ali tako da instaler misli da je butovan sa DVD-a. Ima neko uputstvo kako napraviti takve particije za Panther i Tiger, još ne videh nešto slično za Leopard.
Moći će tako i to bez ikakvih problema.
Pre jedno nedelju dana ja tako instalirah gore pomenutog u nedostatku DL DVD-RW drajva
07.11.2007. u 17:57
-V-O-Y-A-G-E-R- Mario Tomić Novi Sad
SuperModerator Član broj: 6086 Poruke: 5760 *.ADSL.neobee.net.
Ja se igrao Leopardom tako još od builda 466 :) Naravno, za Intel mašinu je dooljan USB, ali za PPC treba FW disk. E sad, Johnny verovatno hoće to na hackintosh, pa će mu USB raditi posao :)
Nego, Miki me izgleda nije razumeo :)