Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Antivir Gear kako se otarasiti popup-a

[es] :: Zaštita :: Antivir Gear kako se otarasiti popup-a

[ Pregleda: 462 | Odgovora: 2 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

cooler_xxl

Član broj: 68252
*.dclient.hispeed.ch.

icon Antivir Gear kako se otarasiti popup-a26.09.2007. u 23:31

Lljudi treba mi pomoc !

Kod prijateljice se pojavilo upozorenje da je komp zarazen virusima i da postoji opasnost da pogubi podatke.
naravno ona je htela da pogleda kako da se zastiti i od tada stalno bombarduje ne moze nista da radi na kompu.
probao sam svasta skidao neke antivir programe :
Ad-ware SE
Spyware terminator
Spyware doctor
XsoftSpy SE
ali je idalje aktivno to s....e i ne znam sta dalje...

imate li neki savet-- ja vise ne znam sta cu...

ikonica stoji u uglu pored sata i stalno blinka i pokazuje da se pritisne da bi se donlodovao program da bi verovatno ocistio sam sebe...

?
sta dalje ?

100 % zarada na netu ili oko njega.... vredi videti...
http://www.freetank1ch.myffi.biz/croatian/
26.09.2007. u 23:31 

Binary Mind
11040

Član broj: 28245
*.adsl-1.sezampro.yu.

icon Re: Antivir Gear kako se otarasiti popup-a27.09.2007. u 01:35
Sceenshot + HiJackThis log bi bili dobrodosli. Naravno radi se o nekoj varijaciji SmitFraud-a. Tipujem na Ultimate Defender fraud :)
Open-mindedness is considered a virtue, and true open-mindedness is, but don’t be so open minded that your brains fall out...

...It's not enough to simply not be so open minded that your brains fall out. It is equally important to have adequate bullshit deflectors in place so that the unscrupulous don't just fill your wide open mind with lies and nonsense.

27.09.2007. u 01:35 

existenz
Novi Sad

Član broj: 132286
77.46.211.*

icon Re: Antivir Gear kako se otarasiti popup-a02.10.2007. u 17:26
Znam pouzdano da taj lazhni antivirus nalazi i Superantispyware (www.superantispyware.com), mozesh probati sa njim. Skinesh free verziju, apdejtujesh, restartujesh komp u safe mode (F8 prilikom dizanja sistema, pre nego shto se pojavi windows prozor) i tamo ga pokrenesh i preskenirash komplet rachunar. Skeniranje sa ovim programom traje prilichno dugo, ali je vrlo dobra detekcija i chiscenje. Ukoliko posle uklanjanja nadjenih stetochina budesh imao problema, npr ne radi ti internet konekcija, postoji opcija 'repairs' u podesenjima ovog programa, sa kojim mozesh i da popravish mnoge stvari koje spyware cesto pokarabasi u windows-u.
Pozdrav!
My inner demons like Tequilla :)
02.10.2007. u 17:26 

[es] :: Zaštita :: Antivir Gear kako se otarasiti popup-a

[ Pregleda: 462 | Odgovora: 2 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.