Meni mt:s kartica treba samo zbog roaming-a u Republici Srpskoj, inace mi ne pada napamet da ih koristim.
Hiper produkcija prepaid kartica je samo da bi rekli mi imamo tolko i tolko korisnika. Imam drugara koji u novcaniku drzi dve mt:s kartice koje mu nicemu ne sluze (dobio ih uz karte za exit)... I, da li postoji mogucnost da kad kupim nesto u Pakomu, ne dobijem mt:s karticu? Ili je to moja obaveza kao kupca? Sad danas recimo kupim tastaturu, sutra flash memoriju, prekosutra misa... I mt:s dovije 3 nova "korisnika"?
Samo se pitam sta ce oni da rade kad ispucaju sve moguce brojeve, i meni iz nekog razloga padne napamet da tad pocnem da koristim njihov prepaid? Recice, pa mogli ste da uzmete kartice, isle su ko alva, sad nema vise?!
A sto bi recimo bio problem reaktiviranje starih brojeva, imam Telenor prepaid, kupljen oko nove godine koji koristim, i nikad nisam imao cudne pozive, vise puta neko promasi broj pa pozove moj sestocifren postpaid na telenoru (063 481 xxx) nego prepaid na (063 8048 xxx).
Citat:
batancev: ma sta vam je ljudi, kakav mts, kakav vip, kakvi bakraci...
ajmo svi na supermrezu, gde svi imamo supersound, superuslugu, koji koriste samo i iskljucivo superkorisnici, ciji je cc i internet sajt sav super
and last but not the least, gde si imamo na izboru sve te supertarife sa supercenama koje superiorno vladaju trzistem
cene su toliko super da jednostavno imaju svoju volju i odbijaju da padnu...
Super korisnik :) hvala na komplimentu :) :)
Telenor ima registred trademark "Super sound", znaci da na mrezi nudi ovo, sta god to znacilo, bilo primetno ili ne.
Imao sam primedbu na racun, nije mi bilo tarifirano kako treba, operater CC-a me saslusao, i pitao gde zivim, i preporucio mi da odem do korisnickog servisa u mom gradu, gde su sve uredno prihvatili, i poslali zalbu.
Internet sajt i wap portal su po meni dobri... Gde je na mt:s sajtu engleski jezik?
Hoces reci da prenesi nije povoljniji od pro paketa? 4,72din (sa PDV-om) 1min + 1sms, da li je to mnogo za srpsko trziste?
Malo sam otisao u offtopic, ali ono sto hocu da kazem da ne razumem zasto vama smeta sto ima ljudi kojima je telenor sasvim ok, i da postoje ljudi koji ne zele da dobiju broj koji im nije potreban uz svaku kupovinu u Pakomu / Karte za exit / Cd Zdravka Colica, vec da zele i kroz par godina da imaju mogucnost da kupe mt:s prepaid karticu i da im u tom trenutku niko ne kaze, pa znate kako ponestalo nam je brojeva cekamo od ratela numeraciju 066.
I, da zasto korisnicima mt:s mreze nije omoguceno biranje brojeva u formatu npr: 0038765xxxxxx, sto na Telenor i Vip mrezi radi bez problema.
[Ovu poruku je menjao Slobodan Milivojevic dana 15.09.2007. u 22:59 GMT+1]
Čemu ovo služi, a uz to i ne radi?!?!?!?!
http://www.fissoft.net/ :: Web Development & Network Solutions
Intel DG945GCLF, Intel Atom 230 1.60GHz, Samsung 2220LW, 1024MB DDR2 533
Asus eeepc 4G surf, Celeron M 900MHz, 512MB DDR2 533
Dell Inspiron 1300, Pentium M 1.70GHz, 1536MB DDR2 533
Dell Inspiron 1300, Celeron M 1.60GHz, 1536MB DDR2 533