Citat:
Apple lanyard headphones su iste kao i stock sluske samo sto mozes da ih montiras oko vrata. Bolje da si kupio nesto drugo, ako si hteo bolje sluske - ovako si opet na istom. Znaci, troskove si sam sebi napravio, nije ti Apple kriv :)
Upravo zbog toga sto se kaci oko vrata :) Imao sam jedne nokijine slusalice koje su se kacile oko vrata i to mi je bilo savrseno prakticno, kada ne slusam, samo skinem sa usiju i ostane da visi a ne da moram da slusalice trpam po dzepovima, sledece su bile bez toga i skoro da nisam ni slusao muziku jer me je nerviralo da ih muljam po dzepovima. Sada sam zbog toga uzeo Leynard.
Citat:
Ne kapiram zasto moras da kupis "krpice, kremice, torbice itd" za MacBook Pro, a zasto to isto ne bi morao da si kupio sta ja znam neku Toshiba ili IBM masinu?
Pa eto, na vise primera se pokazalo da za ni jedan do sada nisam nista sem osnovnog i neophodnog kupovao, a za MBP kupujem sta god mi se svidi...
Citat:
Mislim, ja za moj MacBook Pro nisam kupio nista osim Wireless Majtija (mis bi kupio i za bilo koji drugi notebook, posto ako i isporucuju mish isporucuju neki trash) i Second Skin. Kapiram da bih preziveo i bez Tucano second skin torbe, pa to ne racunam u obavezni trosak.
Pa i ja sam to isto kupio, i opet ponavljam, ne kazem da je ista od ovoga obavezni trosak i neophodno, ali jednostavno, kada odes u Apple store, kupis... Valjda ljudi vise cene Mac od neke tamo Toshibe pa se i vise brinu o njemu, nemam pojma, tako je u mom slucaju bar...
Citat:
Ne bih želeo da ispadne da ti stalno udaram kontru :·] ali stvarno ne mogu da se složim s ovim. Pa koristim Mac-a upravo zato što je sve suprotno od toga što si ti opisao. Inače bih se menjao u trenu da je situacija drugačija.
Ne, nisam rekao da je logicnije, rekao sam da je sve stvar navike. Samo sto mac korisnici kazu da je ovo logicnije, a win da je ono... To je uvek i u svemu tako... Samo sto vecina ovih winovaca nije sela nikad za mac a mac korisnici su uglavnom switcheri.