Nemam neki veliki budzet pa moram da uzmem integrisanu plocu a nije na odmet i OC tako da mi se ova ta690g svidela.Da li postoji neka int. ploca za INTEL sa solidnim OC mogucnostima pa da razmislim o e2140 ili je i ovo ok?I zna li neko da li se moze naci u nisu ova ploca?Fala unapred za bilo kakav savet jer je dobrodosao,ne bih isao preko 200e
OK,vec sam znao da je ta firma zastupnik Biostar-a.Naruceno danas jer imam problema naci INTEL seriju 2 u Nisu.Cudno,po radnjama su mi rekli da od Biostara bezim dalje a procitao sam dosta pozitivnih misljenja za ovaj model posebno.Videcemo iz prve ruke.
Ni tamo je nema,kaze mi lik da su u toku carinjenja i da moram sacekati,a kada sam je narucivao imao je na lageru.Procitao sam na nekom forumu da su lika iskashirali i rekli mu da nece raditi maloprodaju vise...
16.06.2007. u 13:46
JOJO847 System engineer Zagreb
Moderator Član broj: 14162 Poruke: 6025 *.adsl.net.t-com.hr.
CooLa, hajde sad pa nadalje Sam-svoj-moderator i obrati paznju kako i sta pises po forumu. To je uvek bolje nego da intervenisemo mi koji smo zaduzeni za takve stvari. Ovo je poruka koja insistira na akciji, Tvojoj ili nasoj, sam odluci a niposto nema za cilj replike itd. Prosto i jednostavno, sam svoje postove kontrolisi ili cemo to mi uraditi, kako god hoces.
Znam da je proslo dve nedelje ali ako eventualno nekog drugog zanima TA690G je dostupna u NS-u i BG-u i ima je u prodaji. Ima je i u maloprodaji u istoj.