Citat:
selters: Mladenovcani koji zeljno ocekuju da im bude uveden ADSL danas su, telefonom, obavesteni da modem mogu da dobiju u vremenu od 11 - 19 sati, ali u - BEOGRADU!!! To znaci, najmanje 100 km voznje, dal' autobusom, dal' kolima! Neverovatno. A onolika TELEKOM-ova zgradetina u centru Mladenovca. Mislim da ovome nije potreban nikakav komentar. Da li ce se mnogi bas zbog ovog detalja odluciti za nekog drugog provajdera, videcemo...
Mislim da ste sad zakasnili sa odlucivanjem, vec ste se odlucili. Druga stvar je, sto taj detalj, kolikogod neprijatan bio, ako bude jedina neprijatnost, nije previse lose.
Na sajtu "Mladenovac" sam citao i ono da neke firme imaju u Mladenovcu pretstavnistvo, pa da tamo mozes dobiti modem, pa da mogu doci i da ti ga instaliraju, pa da imaju i tehnicku podrsku, sto je sve OK, ali - nakon sto (teskom mukom) podignes modem kod Telekoma, ostalo ti je lakse da radis sam, u saradnji sa forumom dobronamernih kolega, koji su u istoj situaciji. Montaza modema je trivijalna stvar, osim ako ne mislis na podesavanje racunara, sto ima veoma mnogo opcija, pa onog momenta kad dodju neces ni znati sta da trazis. A ako znas - onda si vec na pola puta do samostalnog resenja.
Niti hvalim Telekom, niti kudim ostale, ali niko nije savrsen. Jedan detaljcic, u kome mozda gresima, ali ga retko kad iko spominje: Telekomu placamo unazad, za vec potrosenu uslugu, ostalima - prvo plati, pa klati :-)