Vip polako staje na noge... Evo i ja sam probao vezu Telenor-Vip i obratno, i radi. U korisnickom su veoma prijatni, jutros sam zvao da bi mi iskljucili govornu postu.
Mogli bi da mi postanu zanimljivi po uvodjenju postpaid usluge i nekih malo kompletnijih tarifa, kao i po sirenju njihove sopstvene mreze. Do tada cu se jos malo cimati sa konkurentskim operaterima, nadam se ne duze od 5-6 meseci.
cudi me da imaju problem konekcije 063123456,a ne i 0631234567 jer u npr. u Sloveniji svi operateri pa i njihov Si.mobil imaju takodje (6) xxxxxx. Sta bi bilo da imamo pored (7)xxxxxxx cak (9)xxxxxxxxx kao kod nekih drugih operatera npr. 0609xxxxxxxxx U svakom slucaju sve ovo je trebalo da bude sredjeno pre ponedeljka kada su krenuli. Sta nam ostaje nego da cekamo i ne damo mira korisnickom...
Samo i dalje ne radi sms ka i od +38765............ ali mi regularno otkidaju kredit, dok kada pustim sms sa telenorove kartice radi normalno istog trenutka i salje i prima!
Ma jeste i iskreno na VIP sam presla bas zbog tog broja al nesto nece pa nece! Ni sama vise ne znam koliko sam puta zvala korisnicki da se zalim i kao resice i opet NISTA. Ne ide sms ni tamo ni ovamo!
10.07.2007. u 16:52
Slobodan Milivojevic Pirot / ni.ac.rs
Moderator Član broj: 7062 Poruke: 5523 *.exe-net.net.
Anyway ljudi, Vip je proradio, rade i pozivi ka telenoru, pa tema ide u lock.
Gogo, slobodno mozes da otvoris novu temu o porukama ka m:tel mrezi i uopste o medjunarodnom SMS saobracaju.
Imate dovoljno tema na forumu, nastavite diskusiju u odgovarajucim.