Odgovor ne znam,ali mogu da ti pomognem...
Ako zelis da dobijes precizan odgovor na bilo koje pitanje,moras to pitanje formulisati na pravi nacin.
E,sad...
Da li te zanima plata direktora filijale ili cistaca prostorija u ProCredit Banci?
Ili samo prosek plata?
ILi jednostavnije...Na koje mesto si konkurisao?
Sada je tren velikih odluka...
bolje je zivjeti sto godina kao milijunas nego sedam dana u bijedi!!!
"Bog je mrtav"-NICE
"Nice je mrtav"-BOG
07.03.2007. u 20:00
davla74 Vladan Gicic Despotovac
Član broj: 127373 Poruke: 30 *.jagodina.beotel.yu.
E ljudi postavite temu testiranje u bankama i ja cu vam odgovoriti, dakle da li zna neko odgovor na moju temu ili da gasim ovu temu.Otisli smo daleko!!!
ZLI
09.03.2007. u 17:30
aleksandaraleksandar aleksandar [earth].[europe]
Član broj: 13175 Poruke: 2747 *.dynamic.sbb.co.yu.
pa ako si spreman da umres od posla spremi se na pakao!!!davla74 imas li ti predstavu sta te ceka....7. krug finansijskog pakla! neprospavane noci jer ti cifre biju u glavu!!! a plata ce ti biti prva 2 meseca dobra i bices zadovoljan a posle...bus na'ebal prikane. uostalom pogledaj nasta lice stari bankari...
'Pakao' znaci da radis 8-10h na dan, ako si vredan, napredovaces (po plati i poslu). Imaces povlastice pri dobijanju kredita. Plate u bankarstvu su iznad proseka. Ne znam za vas, al meni to ne zvuci tako lose.
hecky.... u londonu je prica malo drugacija nego ovde....da li znas da u efg eurobanci ljudi rade i do 20:00 a dosli su u 09:00... koliko puta kada prodjem pored kancelarija vidim da nesto petljaju po racunarima....i ostale banke su tu negde.....daju ti malo bolju platu ali te ISKIDAJU NA KOMADE!!!! govorim iz iskustva....
Ala ste se napalili!!!! Pa sta ste vi bre mislili Srbende da lezite pod sljivu i da cuvate praci a da vam plata bude 40000 ili vec koliko pa ne moze!!!Dosli ovi sa zapada hteli smo ih i sada oni karaju!!! Ljudi plata od 37000 je sigurno bolja od 16000 tako da sam spreman na sve.
Uostalom sta mislite kako se radi kod naseg privatnika i kolika je plata?????