Malo sam izašao iz štosa sa podešavanjima Windowsa, ako se ne varam treba samo da čekiraš podršku za Centralnu evropu (Win 98) i instaliraš Serbian cyrillik tastaturu. Prebacis tastaturu na ćirilicu i u Times New Roman, Ariel ... se mesto latiničnih slova pojavljuje ćirilica.
Citat:
una29: <p align="justify">
U prethodnom prilogu smo se bavili one-mogućavanjem automackog startovanja aplikacija, a između ostalog i startovanja iz <I>StartUp</I> foldera. A u ovom prilogu će mo se pozabaviti kako da postavimo redosled izvršavanja programa prilikom podizanja sistema i načinom "ubacivanja" aplikacija u takvu vrstu <I>StartUp</I>-a rešenje se sastoji u kreiranju startnog komandnog fajla (<I>batch</I> fajla) koji ćete ubaciti u <I>StartUp</I> folder (znači samo njega, bez bilo koje druge prečic
Ovo je tvoj tekst, jel se i kod tebe pojavljuje u ćirilici?
Kada uradim copy paste tvog teksta u Word, i meni se pojave iste kuke. Uradio sam copy paste u notepad, snimio kao .txt i prilikom otvaranja u Wordu 2003 me pita za kodnu stranu, pa odabereš windows cyrillic. Ostale su oznake <I> kao oznake za italik.
Ako ti ne ide okači ovde text u originalu, pa ćeš dobiti nazad .doc koji možeš da lektorišeš.
Pozdrav