Citat:
Bryan Fury: Naravno, za standardni surf, teško se primeti razlika od 512Kbps pa nagore, a nisam primetio razliku ni kada sam prešao sa 256 na 512. Download je druga priča.

Ova brzina od 16000 kBit/s mi izgleda kao crna rupa na Suncu, uvlaci sve pred sobom. Jedini problem je sto sa tolikim downloadom jednom mesecno moras da kupujes novi hd od 300gb
Kao sto bi rekao onaj mentol Dragan Jeremić (*direktor* sektora za planiranje i *razvoj* u Telekomu), sta ce nama brze od 768?
Pa bre ovaj kapitalizam ubija radost obicnog coveka koji pred spavanje pusti film da se downloaduje, pa ujutru kad se probudi ima cemu da se obraduje.... U cemu je radost kad imas ceo film na disku za 5 minuta, gde je tu lepota neizvesnosti, iscekivanja.... Ove nenormalne brzine te dovedu do toga da se smoris na netu za sat vremena, ne znas vise sta da skines, pocnes da se vrtis u krug, namerno izbrises desetak filmova pa opet downloadujes... Na kraju poludis sam sa sobom.
A premudri Dragan Jeremic sve to zna, i svim silama ce se truditi da zle sile i kapitalizam ne pokvare radost nas obicnih smrtnika...
Naravno salim se.