Cekaj, cekaj, nista mi nije jasno.
Kako si uspela da ista posaljes sa telefona na kome nema nista kredita??? Pa ni na GPRS ne mozes da ides ako nemas kredita!
Stvarno mi nista nije jasno. Koji ti je to link pomogao? Ocu i ja da saljem sa telefona a da mi ne naplacuje...
Off:
Da li se secate vremena kada smo mogli da koristimo strane servis centre za slanje poruka? Pa onda oni 063 centri 100100, 100200, 100300... e to su bila vremena. Znachi nadjem centar koji radi i dam samo drugarici i drugu. I tako ponekad uspemo da sacuvamo tajnu nekih nedelju dana, a posle toga pukne i taj centar jer svi saznaju za njega :) A kasnije smo skontali da sa Siemens-a c35 mogu da se salju free poruke cak i kada su pocele da se naplacuji i kada je blokirano koriscenje stranih centara. A slanje se odvijalo na sledeci nacin. Potrebno je popuniti celu poruku ali bukvalno celu, da li sa razmacima, nulama (mislim na ostatak poruke posle korisnog teksta ako on vec sam ne popunjava celu poruku) nije bitno sa cim se popuni samo da je popunjena i onda zapocnes slanje i prekines na pola i to je to. Ako ranije prekines ne ode a ako kasnije prekines skine ti kredit a ode, naravno nece da ode ako je poruka nije skroz popunjena :) Eeee kad se samo setim tih "hakerskih" dana :)
Ooo--> > >>(¤_¤)<< < <--ooO