|
Neb_Mes_Ur_Mau Iris Oziris Pula
Član broj: 63600 Poruke: 9 *.yu1.net.
|
Zahvaljujem na svim odgovorima, ali u nedelju sam doneo iz Nemacke Fujitsu/Siemens L22W-2 i relativno sam visoko zadovoljan (L22W-3 ima DVI ulaz umesto VGA kod L22W-2). Sitno probijanje uz donju i gornju ivicu ekrana i to je skoro sve, malo sam imao problema dok sam namestio parametre ali sad je sve OK. Iz cistog kaprica ne bih uzeo Samsunga, svi ga imaju i gledaju ga kao boga.
Sto se monitora tice, posto je kod svih u principu isti panel, u pitanju su, dakle, samo varijacije na temu i kvalitet plastike. Nista vise. Svakako, zahvaljujem na preporuci, i odgovorima.
Izbegao bih sve Benq-ove varijacije na tu temu, jer im je ugao gledanja u klincu. I svakako bih radije pazario Asus-a koji se u Nemackoj sada moze naci za manje od 330,-e.
Inace navedeni F/S sam platio 260,-e sa MwSt-om, dobar je za multimedijalne sadrzaje i igrice, i odlican za office aps i net. Naravno, prve dve stavke su mi bile najbitnije. Od svih gledanih nijedan nije imao problema sa pikselima, a inace svi wide od 22" imaju pixel garanciju klase 2. Dakle, preporuka za F/S. Zbog Cebit-a su, trenutno, monitori na velikim snizenjima po Evropi, sto nase uvoznike sigurno nece pokolebati u smislu korigovanja cena. Drzavu da i ne spominjem (u smislu carine i poreza).
Pozdrav.
|