Slazem se u potpunosti sa godunskim. I ja ti preporucujem da kupis usb kabal, pogotovo jer je brzi prenos, a i ako ti negde zatreba flesh memorija dovoljan ti je samo kabal i imas je. Jedina prednost bluetooth-a je sto je bezicni prenos.
Sada imam ja jedno pitanje za sve. U pitanju su jedne slusalice, iste kao i za 6233. Medjutim te slusalice su nesrecnim slucajem pukle, pokidan je kabal iz kucista za mikrofon do telefona, tj. u samom kucistu gde se nalazi mikrofon su sve zice koje su bile zalemljene na silu "odlemljene". Ja sam otvorio to kuciste, ali sada imam 9 zica razlicitih boja. Znam samo da je crna masa, a za ostalo nemam pojma. Da li neko moze da mi pomogne gde mogu da nadjem koja boja ide na koji prikljucak, ili neko ima neku ideju kako to sam da provalim. Bitno je samo da mi rade slusalice, ne moraju i mikrofon i tasteri, mada najbolje je da sve proradi, ali vazne su ipak slusalice. Inace mesta za lemljenje su osim GND-a jos i R+, R-, L+, L-, mic+, mic-, Vout i serial. Pa vas molim za pomoc jer tesko gde mogu da kupim tako kvalitetne slusalice kao ove sto dodju uz telefon...

Re: Nokia 6233