Za knjige mozes pogledati u skriptarnici ETF-a ili u knjizari na Studentskom trgu. Ne postoji knjiga iz koje ce biti neki od zadataka vec samo za vezbanje (po principu: "nije ti to srednja skola"). Mislim da na prijemnom nece biti forsirano gradivo iz cetvrte godine srednje skole (manje ce biti zastupljeno od ostalog). Obrati paznju na to da je to samo moje misljenje koje ne mora biti tacno ali obicno je tako.
Prijemni bi trebao da bude zajednicki za ETF, PMF, FF (Fizicki fakultet), Hemijski i fakultet za fizicku hemiju. Za ETF se boduju i matematika i fizika ali razlicito tj. mnoze se razlicitim koeficientima (ali ne znam kojim). Za PMF ne znam kakav je kriterijum dok na FF (a mislim i ostalima) mozes da odaberes predmet iz koga si imao vise poena.
Ako planiras da (u slucaju da ne uspes prvi put) sledece godine pokusas ponovo moja preporuka ti je da ne upisujes drugi fakultet vec da odes u vojsku. Nece je oni skoro ukinuti a bar mozes da iskoristis priliku. Ako bas hoces mozes i da upises neki drugi fakultet a onda sledece godine da ponovo polazes prijemni. U tom slucaju
nikako nemoj da se ispisujes sa tog fakulteta pre prijemnog nego tek posle i to ako polozis ;) tj. ako znas da mozes da upises ETF. Nemoj se nadati da se prebacis pa da nastavis drugu godinu na ETF-u ali mozes da ides kod dekana, pises molbe i sl.
Srecno na prijemnom...