Dragi linuxashi...evo jso jednog potencijalnog...hteo sam za pocetak podrsku kad win rokne ( sto nije tako retka pojava ) da imam rez os...da nestanem bas bez neta muzike i svega na dan ili dva...ali mislim da kad rokne necu ga ni dizati...narucio sam i stigao mi je ubuntu 6.06..i za sad sam ga probao samo kao live cd...a ovih danda hocu da ga instaliram..elem par pitanja....(pretrazio sam tebe..i ko mi napishe trazi po sajtu neka stavi link..bolje...)
1.gde da nadjem skinem..nabavim partition magic..ili sl. da napravim particije za ubintu..( mozda ih pravi sam da li je neko probao ? ) ??
2.kako da iz linuxa koristim windoza particije..(ntfs)....dovoljan mi je read...znam da je o ovome bilo reci ali...svejedno...totalni sam pocetnik ako neko ima vremena da detaljnije objasni..hvala mu
3.da li je neko radio sa oviim os..i kako se pokazao..imam i mandrake..i redhat ali su verzije starije...totalni sam pocetnik...ne znam ni osnovne stvrai..tipa konzola..ali evo cituckam polako....hvala unapred...

svaki (ubuntu 6.06) pocetak je tezak
Re: svaki (ubuntu 6.06) pocetak je tezak