@TGCVugi
Šta je u moj postu toliko nejasno? Bez obzira da li je Vedran neki stručnjak ili nije svako treba da se trudi da piše kao za početnika jer će ovu temu nekada još neko čitati.
Da krenem redom:
Windows zna da instalira.
Do fajla boot.ini sam ostavio putanju pa ne vidim da je tu problem. Ostavio sam i šta treba da doda.
Ako ne zna sa kojim programom može da stavi password na folder naveo sam da ima u TOP temi, što opet nije teško pogledati.
Ghost, hmm, možda to ne zna ali opet ako bude pogledao TOP temu videće koliko puta je o tome pisano pa će naći i čemu služi i kako se koristi.
Ne vidim šta je u moj postu toliko nejasno i zašto moraš biti stručnjak da bi to razumeo?
Sve što je nejasno tu smo da objasnimo. Pitanja/predlozi/kritike su dobrodošli preko foruma, mail-a i PP, pa za sve što vas zanima slobodno me kontaktirajte.
Sada pa objasnim zašto tvoj odgovor nije baš dobar.
Kada instalira windows na C particiji sve će biti OK, ali kada bude krenuo da instalira na D, setup će primetiti da već postoji jedan os i neće prebaciti sve fajlove na D particiju, a u fajl C:\boot.ini će dodati liniju koju sam napisao u prošlopm postu. Windows na D particiji neće biti nezavisan. Zato je potrebno uraditi ghost i preslikati C particiju na D.
ex. mmwc
"(@)'(@)****|(@)*(@)***(@)