Ergonomija je neophodna na svakom radnom mestu. E sad mi smo imali raspravu dali to sto se radne masine farbaju u zelenu boju spada u ergonomiju. Ja licno smatram da to mora tako da bude jer je to od velika vaznosti, pored rasporeda masina ili osvetljenja.
dajte nam sve podatke i dajte nam slobodu odlucivanja moj novii blog
Koliko se sećam sa Proučavanja rada, zelena boja podiže elan. Zato su sve table u školama zelene boje (mada one idu u penziju sa prelaskom na markere). Ranije su bile one ružne crne.
Ja se potpuno slazem sa vama...medjutim mislim da bi prvi korak ka visem stepenu ergonomije na radnom mestu moglo biti postovanje odluke o zabrani pusenja na radnom mestu...pogotovo u drzavnim institucijama. A ne da udjes u poresko, a tamo te doceka zena koja je bas zavrsila sa salamom i sad ti purnja dim u facu...dok ti daje dve knjige da citas...posto nema pojma kakvim poreskim obavezama podlezu strani drzavljani u Srbiji...ali dobro, to je vec neka druga tema. Hocu da kazem da treba da pocnemo od nesto bitnijih stvari. I da ne bude zabune i flejma - ja sam pusac.