Citat:
Tony:
Sto se tice tvog posta, virus_crew, sve vise firmi koristi internet i kod nas (i to nisu sve fosili) i mogu ti reci da je jeftin i pouzdan interent danas neophodan (a ne samo za p2p). Ja sam evo sad radio kao ispomoc pred praznike i video sam kako izgleda kad se mora dial-upom poslati stamparima priprema za stampu u emailu. A emailovi stizu sa zakasnjenjem ili se cak ponekad i izgube. Posao mora da se odradi u roku a internet je nepouzdan, spor...
Drugi primer, moj prijatelj iz Londona je resio da otvori firmu ovde jer je saznao da ce biti uveden ADSL i u mojem gradu. Da je ADSL uveden ranije, i on bi otvorio firmu mnogo ranije. Za nekoliko ljudi koje ce zaposliti to je protracenih nekoliko godina zivota! Sve dok se ne obezbedi brza veza mnoge firme poput njegove ne mogu da posluju ili nikad nece biti otvorene. Telekomunikacije su danas od strateskog interesa za svaku drzavu i ne mozemo tako jednostrano gledati na taj problem. Sto se tice pristupa internetu wireless-om, u Londonu takve gluposti uopste ni ne postoje. Ali nasi provajderi se dovijaju na razne nacine ne bi li zaobisli Telekom i ponudili korisnicima bolju i jeftiniju uslugu.
Ocigledno ti ne citas dobro moj post procitaj ga dva ili vise puta kako bi ti bio malo jasniji
1.Ja kazem "u pola firmi sede fosili" a ti napises "i to nisu sve fosili"
2."sve vise firmi koristi internet i kod nas"-a ko kaze suprotno????
3.Otkrio si toplu vodu svaka ti cast???-kaze on "mogu ti reci da je jeftin i pouzdan interent danas neophodan (a ne samo za p2p)." Ovo je bilo mudro, inace je kod nas i
JEFTIN i
POUZDAN.!!!???
4."Drugi primer, moj prijatelj iz Londona je resio da otvori firmu ovde jer je saznao da ce biti uveden ADSL i u mojem gradu."-svaka cast tvome prijatelju eh da je takvih vise mada ko je rekao da stranci nebi vise otvarali firme da ima aDSL-a?Ni ovo ne razumem.
5."Sve dok se ne obezbedi brza veza mnoge firme poput njegove ne mogu da posluju ili nikad nece biti otvorene. Telekomunikacije su danas od strateskog interesa za svaku drzavu i ne mozemo tako jednostrano gledati na taj problem."-Ovo si potpuno upravu mada ko je rekao suprotno???
6."Sto se tice pristupa internetu wireless-om, u Londonu takve gluposti uopste ni ne postoje."-Ako ti kazes svarno ne znam,mada kakve to ima veze sa moji postom???
7."Ali nasi provajderi se dovijaju na razne nacine ne bi li zaobisli Telekom i ponudili korisnicima bolju i jeftiniju uslugu."-Dovijaju na razne nacine sta je tebi ljudi nude wireless uslugu kao svugde u svetu pa i to ti je jedan vid "brzog" interneta o kome ti tako zdusno pricas a nisam siguran da ga bas najbolje poznajes i razumes, pa kazes "i ponudili korisnicima bolju i jeftiniju uslugu"- a sta je tu lose pa kakvu trebaju uslugu da ponude losiju i skuplju, a samo na pocetku tvog posta si se zalagao za "jetin i pouzdan internet".Procitaj svoju 1 recenicu.
Money will not buy hapiness,BUT IT WILL LET YOU BE UNHAPPY IN NICE PLACES