Pozdrav svim kolegama!Popravljam tv NORDMENDE sasija je TX.807.Tv ne startuje na bazi bu u hisu ni u jednom trenutku nema nista,naponi iz mreze su normalni a signalna lampica samo blinka.Ako neko ima semu zamolio bih da mi posalje.
30.08.2006. u 13:28
dzafer bih
Član broj: 98275 Poruke: 128 *.PPPoE-2698.sa.bih.net.ba.
mozda mala pomoc
TX 807 "Protect" crvena dioda blinkar stalno
Ako TR07 noga "C" ima samo nekoliko mV(mora biti preko +8v )
otkaci nogu 6+7 minne i startaj ponovo TV
ako TV starta , ( ZAMENI minne)
Pa jesi li probao?Vidim da nisi nista javio,javljas se samo kad ti nesto treba,ccc.
"Budite mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi.
Mudrost ce vas sacuvati da vas vuci na rastrgnu, a dobrota ce vas sacuvati da vi ne postanete vuci"
P.Pavle
"Budite mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi.
Mudrost ce vas sacuvati da vas vuci na rastrgnu, a dobrota ce vas sacuvati da vi ne postanete vuci"
P.Pavle
Kako ste surovi,pa ovo je strasno!Tv jos nisam resio,problemi mi se samo nizu tako da ne znam sta cu pre.Kad budem mogao da pomognem pomoci cu,nisam sebicam i postujem korektan odnos.Ja sam popravljao nesto starije aparate tako da nemam dosta iskustva sa novijim televizorim.Dajte mi malo vremena da se uklopim,ja dobro pamtim dobro a lose jos bolje!
katicbranko: Kako ste surovi,pa ovo je strasno!Tv jos nisam resio,problemi mi se samo nizu tako da ne znam sta cu pre.Kad budem mogao da pomognem pomoci cu,nisam sebicam i postujem korektan odnos.Ja sam popravljao nesto starije aparate tako da nemam dosta iskustva sa novijim televizorim.Dajte mi malo vremena da se uklopim,ja dobro pamtim dobro a lose jos bolje!
Ma, opusti se, to su sve neke barabe...
Poz barabama...