Crko Pioneer 393,
nakon što sam mu ubacio CD s FW-om Y3A01167.bin (jer sam malo modificirao skin).
Evo kako se to dogodilo: Ubacim CD a na TV-u se pojavi onaj okvir s onim tekstom o updateu i ja umjesto Play pritisnem Enter (ne znam ima li veze) i nakon 15 sek. DVD izbaci CD (čini mi se pre kratko za instalaciju). Kad sam ponovo pokrenuo DVD na TV-u sam vidio stari background i tada sam se počeo brinuti. Pritisnem menu kad ono samo dva četvrtasta kursora bez podloge koje sam mogao pomicati daljinskim ali ništa više od toga. Pošto nisam mogao isključiti DVD daljinskim izvukao sam naponski kabel pa ga opet ugurao i daljinskim uključio DVD, ubacio sam CD da ponovim instalaciju, međutim na TV-u samo onaj okvir ali sad bez infoa o updateu i to je bio kraj. Još jednom sam želio ponovio postupak ali DVD više nije reagirao. Znam da uzroci mogu biti različiti (moja pogreška, brzopletost, prženje itd.) ali sad to nije važno.
Pitam one koji nešto znaju - postoji li način da to riješim sam (nekakav reset nečega u kutiji ili da ga ostavim dan-dva bez napajanja, možda oživi) ili da to odradi servis jer garancija mi još vrijedi, - ako im kažem istinu hoće li mi riješiti problem besplatno?
Hvala!

Re: Pioneer dv-393-k firmware
Re: Pioneer dv-393-k firmware