Posto je veliko interesovanej zaovakve uredjaje a vrlo ih je tesko naci na trzistu, napravicemo uspupak i objaviti vise informacija o tome gde s emogu nabaviti.
Dakle, ako ste negde nabavili bluetooth GPS ovde ostavite info gde ste kupili s tim da je dozvoljeno da napisete samo:
Naziv firme
Adresu (ulica i broj i mesto)
Oznaku uredjaja
Web adresu do ponude tog konkretnog uredjaja na sajtu firme
Web adresu sa prikazom uredjaja na sajtu proizvodjaca
Sve preko toga, ukljucujuci i komentare ce biti brisano.
Nije dozvoljeno stavljati informacije za privatan kontakt, male oglase, licne ponude i slicno. Dozovljene su iskljucivo informacije o zvanicno registrovanim firmama.
Ukoliko kontaktirate firmu cije informacije su ovde objavljene i utvrdite da nema GPS uredjaje u ponudi, javite da te podatke uklonimo.
Ako imate prijatelje ili poznanike u Sloveniju ili ako idete, tamo su svi uredjaju mnogu jeftinii i mozete plus povratiti porez.
Primer GArmin 660 koju kosta u Srbiju 780-800 eura tamo je 570 eura. www.ceneje.si za trazenje najnize cene.
Pozdrav
Ima i leadtek SirfSTAR III chip set, super radi ! Probano sa QTEK i IPAQ om , U Budimu sam bio prvi put ,odvojio sam se od grupe sa dragom da krstarimo Dunavom u rukavu sam imao iGO na QTEK sa LEADTEK, metro hotel kao da sam rodjen u Budim-u
Da li postoje USB GPS uredjaji?
To me interesuje jer bi da na lap top instaliram PlanPlus pa da ushtekam USB primopredajnik pa da to sve radi poshto na lap topu nemam bluetooth.
mene sad interesuje da li je svaki USB GPS podrzan od strane Plan Plusa(nasheg domaceg programa koji mi se chini odlichnim sobzirom da koshta oko 500-600din), tj da li je to neki niverzalni protokol kojim komunicira GPS softwer sa GPS primopredajnokom?
Da li si možda razmišljao da kupiš USB Bluetooth prijemnik i "običan" GPS prijemik? Na taj način taj GPS možeš da koristiš i sa telefonom (ako imaš ili planiraš da kupiš neki koji ima bluetooth) i sa bilo kojim računarom.
Naučio sam...
Da je važnije biti ljubazan nego biti u pravu
EDIT: Tema se zove gde kupiti BT GPS - i treba na tome i da ostane - kratke informacije a ne rasprava na temu BT GPS - u tu svrhu koristite ostatak foruma.
[Ovu poruku je menjao DigitNBG dana 13.05.2007. u 23:54 GMT+1]
29.03.2007. u 20:40
Doli Bel beograd
Član broj: 140054 Poruke: 15 *.static.beocity.net.
EDIT: Tema se zove gde kupiti BT GPS - i treba na tome i da ostane - kratke informacije a ne rasprava na temu BT GPS - u tu svrhu koristite ostatak foruma.
[Ovu poruku je menjao DigitNBG dana 13.05.2007. u 23:55 GMT+1]