Pozdrav svima
Dali mogu na Nokiu 8310 da stavim ANIMIRAJUCE (pokretne slicice) logo umjesto dosadnog operatora.
Imam logomenager i infra konekciju(nemam kabl).
Gdje da skinem besplatno ove slicice, te ako je moguce malo detaljnjije uputstvo.
Puno hvala ekspertima.
Goran
OK VladaPUB,
Pregledao sam ove forume i izgleda da Nokia 8310 ne moze da ima screensaver! Mada mi je malo cudno....
Tebi hvala na brzim odgovorima.
Goran
Pazi koliko je meni poznato, a veruj mi da sam se toliko raspitivao oko toga da su jako male sanse da sam dobio pogresnu informaciju, SL42 se MOZE upgrade-ovati na SL45i, dakle sa podrskom za JAVA-u, medjutim ta java se ne moze koristiti, znaci imas samo opciju java i to je to, ne mozes porketati java aplikacije. To je ujedno i najveca mana SL42. Ajde pokusaj ovo pa mi javi posto me BAS zanima.
26.12.2002. u 11:25
-V-O-Y-A-G-E-R- Mario Tomić Novi Sad
SuperModerator Član broj: 6086 Poruke: 5760 194.247.222.*
Nmoj zezati da na tim nabudzenim 42ojkama ne radi java?! :) Hahaha :) Ali ipak ne verujem :) Mislim da je cak ovde neko na forumu rekao da mu lepo radi "SL42i" :)
Pa ja sam se MNOOOGO raspitivao oko ovoga i kada sam kupovao svoj ME45, dvoumio sam se izmedju SL45i i ME45. Tu je u jednom trenutku dosao u obzir i SL42, da bi onda kada sam saznao za javu, odustao odmah od njega. Navodno moze da se upgrade-uje tako da ima podrsku za javu, ali se nemogu pokretati java aplikacije.
MOZE da se upgrade SL42 na SL45 ili SL45i. Meni je to drugar uradio, i rade mi sve JAVA aplikacije koje sam skidao sa mreze za SL45 ! Telefon se ponasa isto kao original 45-ica !
Znaci imao si SL42, upgrade-ovao si ga na SL45i i sada ti RADE java aplikacije? Ako je ovo tacno onda je to SUPER, posto sam ja 100% bio siguran da moze da se ubaci java kao java ali da ne moze da se korsiti.
Postovana gospodo
Odoste vi malo daleko.
De vi to meni, kao laiku ,malo prevedite...
Moze li ili ne moze ta Nokia 8310 imati screensavere??
Ako da , kako...
Sretna NOVA GODINA svima!!!!!!!!!!!!!