Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Poskupljenje RTS pretplate i telefonskog saobracaja

[es] :: Udruženje korisnika telekomunikacija :: Poskupljenje RTS pretplate i telefonskog saobracaja

Strane: < .. 1 2 3 4

[ Pregleda: 14481 | Odgovora: 66 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

nemysis

Član broj: 2273
*.km10530.keymachine.de.

Jabber: nemysis)ata(deshalbfrei)dota(org
Sajt: https://duckduckgo.com

icon Re: Poskupljenje RTS pretplate i telefonskog saobracaja28.08.2008. u 22:59 - pre 1724 dana i 5h

To je stvarno besmisleno, ne troši struju a treba da plati TV pretplatu.

Ali to je jedan veliki izuzetak.

Pozdrav nemysis

Odgovor na temu

peca26000
Ma ajde bre

Član broj: 195056
195.252.79.*

icon Re: Poskupljenje RTS pretplate i telefonskog saobracaja15.10.2008. u 11:54 - pre 1676 dana i 16h
nepotrebno skroz i ovako nije neka usluga za toliko para!!!!

Odgovor na temu

ucitelj80
Nis

Član broj: 267914
*.dynamic.isp.telekom.rs.

icon Re: Poskupljenje RTS pretplate i telefonskog saobracaja19.09.2010. u 00:10 - pre 973 dana i 4h
Laptopovi

Najpre bih pojasnio jednu veliku zabludu, a to je da rts tuzi po slucajnom izboru. Naravno da nije tacno. Tuze postupno manje grupe ljudi koje se nikako nece udruziti . A zasto je bitno da se gradjani ne udruze? Jer ako se udruze pasce pretplata ,Tijanic ,RTS, a i Vlada koja je omogucila sve ovo.
I ja sam razmisljao kao i mnogi drugi "Nikad im necu platiti". Danas 8.9.2010. Na racunu za struju u delu RTV pretplate pise:

01.8.2010. tuzba -15.559din
17.9.2010. zaduzenje 500din
I sad je DUG PO RACUNU ZA RTV PRETPLATU 5170din

Ovo znaci da su me za 15000 tuzili.

I sada razmisljam (pritisak .secer, adrenalin i ko zna sta jos) , JRDINI NACIN JE DA SE UDRUZIMO, KAD CUJETE DA NEKO TAMO NEGDE CUCI NA ULICI I STRAJKUJE GLADJU ,ZNAJTE DA SAM TO JA , I SETITE SE DA CE KAD TAD I VAMA STICI TUZBA, PA OKUPITE STO VECI BROJ LJUDI, PRIJATELJA ,POZNANIKA I PRIDRUZITE SE. A KADA KRENE TALAS SHVATICE DA SE 5. OKTOBAR NIKAD NIJE NI DESIO. HVALA !

Odgovor na temu

ucitelj80
Nis

Član broj: 267914

icon Re: Poskupljenje RTS pretplate i telefonskog saobracaja19.09.2010. u 00:12 - pre 973 dana i 4h
Pre svega , hvala na savetima.
Nije stvar u tome da se ja kao pojedinac uzrujavam, kako rekoste, vec da se zbog iste stvari veliki broj ljudi uzrujava i niko nista ne cini.(Zamislite kolika je to kolicina negativne energije, tj.nervoze i sta ona sve izaziva) Opozicija koja je bila na vlasti nije opozicija. Bolje reci "Svi su isti" , nema nam spasa. Casa je ionako vec prepuna treba nam samo jedna kap, a ta kap ce biti rts pretplata. Dok su ljudi sekli prste za svoju krvavo zaradjenu BEDNU zaradu, MI SMO POSMATRALI i cutali. To se nas ne tice. Kada je covek sa bombom uleteo u predsednistvo, MI SMO OPET cutali i posmatrali.To se nas ne tice. Dok radnici leze na prugama i putevima mi opet cutimo i posmatramo. To se NAS SVAKAKO TICE ali nismo slozni BRACO. Tek kad naucimo da postujemo tudju muku i bol tada cemo se kao nacija izleciti, oteracemo svu gamad i stvoriti uslove za normalan oporavak napredak zemlje Srbije.

Odgovor na temu

mikicg
Vladimir
Beograd

Član broj: 146650
*.adsl-a-1.sezampro.yu.

icon Re: Poskupljenje RTS pretplate i telefonskog saobracaja20.10.2010. u 10:57 - pre 941 dana i 17h
BBC zamrzava cenu TV pretplate
Beta-AFP | 20. 10. 2010. - 08:53h | Komentara: 0

Britanski javni servis BBC najavio je da će u okviru mera štednje britanska vlada u narednih šest godina zamrznuti visinu pretplate i da će ministarstvo inostranih poslova prekinuti finansiranje Svetskog programa.

U saopštenju objavljenom na internet sajtu navodi se da će cena TV pretplate, koja trenutno iznosi 166 evra, biti zamrznuta u naredih šest godina.

Osim toga, troškove Svetskog programa, koje je do sada snosio Forin ofis, moraće da preuzme BBC.
Nove mere štednje biće preciznije poznate u sredu kada će ministarstvo finansija zvanično saopšti detalje restriktivnog budžeta.

Uprava medijske kompanije nije želela da komentariše nove odluke, ali izvori bliski javnom servisu su rekli da je sporazum postignut s vladom "bolji od očekivanog".
Vlada je navodno u početku tražila od BBC-ja da sam snosi troškove odobravanja besplatne TV pretplate osobama starijim od 75 godina, što je godišnji iznos od 550 miliona funti.
http://www.amazing-planet.net/ - dobra zabava
Samsung I9000 Galaxy S

Odgovor na temu

Vlada666

Član broj: 256346

icon Re: Poskupljenje RTS pretplate i telefonskog saobracaja11.01.2011. u 00:14 - pre 859 dana i 2h
Citat:
U saopštenju objavljenom na internet sajtu navodi se da će cena TV pretplate, koja trenutno iznosi 166 evra, biti zamrznuta u naredih šest godina.

Da ali je u pitanju godisnja cena pretplate sto bi mececno bilo oko 13.8 Eur, a 13.8 eur je mnogo manja para od nasih 4 eur gledano proporcionalno u odnosu na nas standard i prosek plata...

Kad vec ulazimo u detalje da malo to rascivijamo, godisnja prosecna plata u Britaniji je oko 23500 funti znaci 1958 funti mesecno ili ti fantasticnih 250 000 dinara mesecno, ili koji dinar vise prevedono u nase pare... Bez uzbudjavanja molim :) kad su cifre u pitanju...

Odavde mozemo lako da izracunamo da britanci izdvajaju za tv pretplatu (250 000 din/ 1449 za tv pretplatu= 172,5) ili ti narodski receno 172. deo onoga sto zarade, a sta je sa nama da vidimo

Prosecna plata u srbiji je oko 34500din nesto malo manje, (34500din/400din=86) ili ti 86. deo plate, ako tu ukalkulisemo vecu nezaposlenost kod nas u odnosu na britaniju onda brojivi i dalje idu negativnom smeru

Kalkulacijama nikad kraja, a bogami ni manipulacijama...
<<Koji se pas silom u lov vodi, taj zeca ne hvata.>>
<<Dok ima ovaca bice i vune>>
<<Dete mnogo milovano nikad dobro vaspitano.>>
<<Ko traži istinu mora je znati podnijeti.>>
<<Musterija je uvek u pravu>>
<<Dobro je tesko videti, a lako se pozna.>>

Odgovor na temu

bachi
Vladimir Vučićević
System administrator
Beograd, Srbija

Član broj: 17912
Via: [es] mailing liste

Jabber: vladimir@vucicevic.iz.rs
Sajt: www.bachi.in.rs

icon Re: Poskupljenje RTS pretplate i telefonskog saobracaja11.01.2011. u 09:17 - pre 858 dana i 17h
... May the force be with you Vlada666 Skywalker, that is your destiny!

Da je RTS makar pedeseti deo kvaliteta BBCa, ne bi mi bilo žao
da plaćam pretplatu...

> Prosecna plata u srbiji je oko 34500din nesto malo manje, (34500din/400din) ili ti 86. deo plate,

Teško brate, teško da je 34500 din, pogotovo ne južnije od
Beograda...

... Najpoznatiji americki general je General Motors.
... Vladimir Vučićević aka. Bachi
~~~ www.bachi.in.rs <<<<>>>> ICQ: 238202325
>>> It's nice to be important, but it's more important to be nice...

Ne šaljite privatne poruke na forumu, umesto toga, šaljite emailove...

Beware (and do not feed) of Troll(s): Nedeljko

STANJE MEDIJA U SRBIJI

Odgovor na temu

[es] :: Udruženje korisnika telekomunikacija :: Poskupljenje RTS pretplate i telefonskog saobracaja

Strane: < .. 1 2 3 4

[ Pregleda: 14481 | Odgovora: 66 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.