IMam problem sa phpbb forumom.od skora se u jednoj temi pocela pojavljivati greska "Poruka ili tema ne postoji" a na njoj je napisano oko 400 stranica.
znate li sta bi moglo biti uzrok tome i kako da ga otklonim?
hvala
isti problem se poceo da se pojavljuje kod mene, npr tema ima 5 strana i kad kliknem na 5tu stranu dobijem ovu gresku..
izgleda kao da se brojac poruka u temi ne slaze sa stvarnim brojem.. ima li nacin da odradim sihronizaciju, neko mi je spomenuo nekakav mod, ali nema ga na zvanicnom sajtu?
imam prastaru verziju 2.0.6. jednostavno, nije do sad bilo potrebe za updateom. Sad imam, i zanima me - mogu li direktno napraviti update na neku novu verziju ili se mora ici po koracima, kako su verzije izlazile?
Naravno, interes mi je sacuvat dosadasnje postove i sve ostalo sta stoji u bazi.
Ako nemas nijedan MOD instaliram na forumu, onda skines patch fajlove i odradis direktan upgrade, bez obzira koliko staru verziju imas, a ako imas bilo kakve MOD - ove, postoji vise nacina za upgrade. Onaj koji ti ja preporucujem je da skines samo promenjene fajlove i da rucno izmenjas kod, a da onda pokrenes skriptu koja ce da odradi izmene u SQL bazi i to je to.
Nego, da se vratimo na temu... Jedino sto mi trenutno pada na pamet je zastarela verzija softvera. Probaj da upgrade - ujes skriptu na najnoviju verziju i probaj ponovo, pa vidi sta se desava. Srecno.