Trebao bi da uradim seminarski iz racunovodstva ali uopste ne znam o cemu bih mogao da pisem! Dajte neke predloge, literaturu, gotove radove..... Unapred hvala!
U prolazu....
13.04.2006. u 20:57
pctel Beograd
Član broj: 13030 Poruke: 8140 ..njuel-bg.customer.sbb.co.yu.
Pa ako mozes da biras temu izaberi PDV, o tome se dosta pisalo, a postoji i Vodic koji je izdala poreska uprava gde ima sasvim dovoljno materijala za seminarski.
Boze,
daj mi smirenost da prihvatim ono sto ne mogu da promenim,
hrabrosti da promenim ono sto mogu
i mudrosti da to dvoje razlikujem.
Tu si u pravu ali posto se mi prvi put susrecemo sa tim predmetom mislim da bi tema za seminarski morala da bude ipak malo primitivnija! ja sam na Informatici, a imamo racunovodstvo...zamisli!
Interesantna tema bi mogli da budu medjunarodni racunovodstveni standardi, s'obzirom da vecina komapanija kod nas jos uvek nije azurna u primeni istih prilikom izrade izvestaja. MRS bi trebalo da se primenjuju od prosle godine.
Ovo nije bas banalna tema, ali je svakako aktuelna, a dosta materijala ima na netu, ukoliko ti engleski nije problem.
Od drugih predloga (banalnijih), pisi o bilansima stanja, uspeha, eventualno modaliteti obracunavanja amortizacije mogu da budu interesantni...