Ako je to ono sto sam video na DVD omotu onda je prosto...
Prvo treba ti font koji izgleda onako ili mozes u photoshop-u da nacrtas slova pa da ih snimis u tga sa transparentom pozadnom..
Sam efekat odsjaja oko slova mozes napraviti na kekoliko nacina za pocetak uzmi bilo koji font i iskucaj neki tekst a onda primeni efekat Glow ili sve to mozes takodje da uradis u photoshopu pa da uvezes u AE.
Da mislio sam na combustaion, ili sl, a spica izgleda ovako slova se pojavljuju iz sredine monitora jako uvecana, kao da dolaze od mene, zatim idu prema centu i sto vise idu slova se smanjuju i postaju vise blur efekt i sto je najbojlje , ne nestaju vec ostaju kao mali oblacic, tada dolaze nova i tako redom
OK kontam to sam ti ustvari i poslao...vizuelna razlika je naravno velika prvo sto se font mnogo razlikuje, ja sam koristio ariall a ovo je skroz drugacije... probaj malo da podesavas glow i videce da mozes da dobije isti efekat na staticnoj slici... moracu da nabavim film da vidim kako je animirano i onda cu ti napraviti...
Ako je u pitanju razvlacenje po vertilali, kao sto su one linije preko njihovih lica, onda nist prostije dodaj efekat Blur i setuj ga da blurira po vertikali i to je to.
POZDRAV
08.04.2006. u 19:27
Mister_rap Aleksandar Šćepanović Viacom Inc, Freelance Developer
SuperModerator Član broj: 8822 Poruke: 2162 212.200.25.*