Posle cuvene Lavlje Kandze na tristu se pojavio naslednik, noviji, lepsi, savrseniji, skuplji zedercic.
Standardno od fiirme mozes da dobijes samo hvalospeve ...
Kakva je situacija u stvarnosti?
Koliko zagorcava zivot korisnicima, a koliko lopovima?
At this moment, I'm probably swimming in a deep blue sea!
Pa, ovako... malo ce ga teze skinuti od lavlje kandze (citaj - minut duze mozda), ali moze bez problema da se skine... bolje je resenje od LK utoliko sto se malo duze skida i ne vidi se da je monitrana (nema stavljanja-skidanja).
I jos jedna velika mana: ne mozes je montirati dok je auto u garanciji jer onda ne priznaju garanciju. Mislim da samo VW ima ugovor s njima...
cozmo_im: Pa, ovako... malo ce ga teze skinuti od lavlje kandze (citaj - minut duze mozda), ali moze bez problema da se skine...
Sve moze da se skine ali se ne bi slozio da treba samo 1-2 minuta vise uzevsi u obzir to da je lavlja kandza "na dohvat ruke" za rezanje dok zeder je zavaren na letvu volana (sto i nije bas naj pistupacnije mesto za rezanje). Tako da ako oces da ga odseces moras prvo da skines 1-2 plastike + sto je nezgodniji za rezanje. A nema mrdanja volana daok ga skroz ne skines.
Gdje u NS mogu da ugradim zeder na BMWa? Ovde sam pitao ali kazu da ne rade na njega posto nema servis blizu. Ako zna neko gdje bi to u NS moglo da se ugradi ali da ljudi rade lijepo i pazljivo, dobro bi mi doslo. Hvala