Pozdrav cileinteractiv, stvarno si me obradovao brzim odgovorom, sjetio sam se da sam zaboravio napomenuti da ja materijal bio DV AVI i kao takav uvezen u Architect. Nakon odradjenog posla imao sam slicna razmisljanja o tome kako to sve skupa odraditi na bolji nacin i mogu ti reci da se slazem sa tobom, samo bih te pitao sta mislis o Canopus Procoderu za enkodovanje u mpg2 jer sam njime stvarno zadovoljan. Inace materijal je montiran u Premieru 1.5 i znam da ga od tamo mogu izvesti kao mpg, samo sam eto htio po staroj navici ponovo renderirati u DV AVI, a tek kasnije sam skonto da ako je fajl vec u mpg2 formatu Architect nece raditi rekompresiju osim ako mu to i ne kazem, pa je tvoj savjet i logican slijed obrade. I reci mi molim da ne experimentisem vise, da li je DVD Lab Pro objektivno bolja solucija i od Encore i Architecta, pa da se konacno posvetim i unificiram nacin rada, ili je izbor za DVD Authoring vise stvar licnog izbora i navika, te ponovo da li je Canopus Procoder kvalitetan izbor za enkodiranje u mpg2 jer ja sam sa istim stvarno zadovoljan. Eto nadam se da sam dao dovoljno inforamcija i pitanja da mi odgovoris i hvala ti.
Jos nesto da dodam, u kojem od navedenih enkodera mogu vidjetu velicinu izlaznog fajla, posto to ne mogu naci u Canopusu da upitam moze li to koji drugi.
[Ovu poruku je menjao zuz dana 03.03.2006. u 23:03 GMT+1]