Kupio sam polovan HP 1010 LaserJet, i problem je bio sto je na papiru ostavljao mrlje koje su se periodicno ponavljale po duzini lista. Rasklopio sam ga i video da je sivi valjak koji koji ima grejac u sebi "progoreo" bas na tim mestima na kojim se pojavljuju mrlje na papiru. Takodje se desava da se papir "zaglavi" pri stampanju. Verovatno je i to uzrok neispravnog grejaca. Dobrodosli su bilo kakvi predlozi u vezi resavanja ovo problema. Hvala.
[Ovu poruku je menjao lancia88 dana 28.02.2006. u 13:54 GMT+1]
Ja mislim da mozes posebno kupiti samo termo foliju ( a to ne bi trebalo da bude skupo ), ne moras menjati ceo grejac. Ako moras ceo menjati, onda si se zeznuo...
Ne znam kakva je folija kod tog printera.Uglavnom cijene folija za HP printere serije 1200 ili 1300 je oko 30-tak Eura.Ima i za 20-tak al one ne valjaju.Citav fuser sa grijacem se ne isplati nikako jer je oko 100 eura.Uglavnom idi u neki servis za printere ili se raspitaj u nekoj banci ko im servisira printere ili tako nekako.Kod zamjene folije mora se staviti malo silikonskog gela ispod na grijac.