Kada sledeci put budete pazarili TFT monitor,ljudi...kupite lepo recimo,"Kineski LG" i zaboravite na gluposti koje,"Kineski Samsung",svojim mushterijama uz pristojnu cenu poklanja sa svakim njihovim proizvodom.A to su podrhtavanja slike na CRT DF serijama,slaba osvezenja i ochajna geometrija i josh gori odziv na svim ostalim,pa onda mali vek trajanja,zaista dooobar ugao gledanosti(chini mi se da SE T610 ima bolji displej)...itd.
Moj stari Samsung 753s je pre neki dan otishao u vechna lovishta.Crkao je po drugi put sam od sebe isto kao i prvi put,kada je sam od sebe izvarnichio iznutra posle 7 dana od dana kupovine(sva sreca,bio pod garancijom)E kada mu je otishao ekran,ja ga prod'o za 10 evra,servisu gde je to ustanovljeno,jer popravka bi izashla oko 50-60..Poshto se to desilo u trenutku "male besparice" dodao sam josh stotku i kupio josh(izgleda)vetji promashaj koji se zove Sam. Syncmaster 793s.Geometrija ubi-boze,slika i kontrast nekako pretrano uobichajeno,ali da kucnem u drvo proshlo je nedelju dana i josh uvek radi.....
Ljudi ako hocete da imate zaista kvalitetan monitor bez problema i to josh da ga volite zato shto je skup onda obratite paznju na VIDEOSEVEN ....
Uatafak?