Ajde preporucite mio neki music player za Feudoru core 4 ali da moze pustati mp3-ice
Imam onaj player koji dodje sa FC4 ali on nema plugin za mp3 a ne znam di da ga nadjem.
17.01.2006. u 13:23
mulaz Ljubljana
Član broj: 47602 Poruke: 2083 *.dial-up.dsl.siol.net.
Ja sam na gnomu i koristim amarok sa xine motorom vrrrm vrrrrrrm.
Obrati samo paznju kod amaroka na CPU. Mene je znao da zeza dok sam bio na FC4 i da pokazuje 99% cpu, tako da sam se vratio na verziju 1.2 koja radi bez problema.
Brzo provalis kako funkcionise, opcije su uredno i logicki slozene, odlicna organizacija numera (pozeljno je da su popunjeni tagovi numera), vaznije precice sa tastature aktiviras iz bilo kog prozora, veoma lak i jednostavan za koriscenje..
Kada se naviknes - neces moci da zamislis ni jedan drugi player! :))))))))
And all you touch and all you see
Is all your life will ever be
---Δ==
Ja ti necu preporuciti niti jedan program :), nego cu ti savjetovati da je najbolje da skines sve preporucene (i jos mnoge druge) i vidis koji ti se svidja.
Svaki ima nesto bolje od drugog, ali i nesto gore od drugog.
imam problem sa xmms-om
napravio sam lancher da pokrene xmms ali kada ga pokenem pustim nesto i ugasim komp bi loka tj gornji tab fi je Aplication itd nereagira kao i doljni ne znam zasto :(
xmms mi nije los(svira) ali nema Media Library da broji koliko sam puta koju pesmu pustio i slicno.jel amaroK ima tako nesto?ako nema koji player ima Media Library nesto kao winamp 5.x
12.02.2006. u 10:45
b4d Deni Bačić školovanje Podgrad/Rijeka/Lj
Član broj: 84586 Poruke: 5 *.dial-up.dsl.siol.net.