Pokusao sam da instaliram Partition magic na Win2000 Adv.Serveru, ali me je on uljudno obavestio da ne mogu to da uradim na NT4/2000 server masinama (bilo iz dosa bilo iz windowsa) i da umesto toga koristim Volume Manager. Dakle treba mi nesto sto radi resize particija (dakle ne volume-a)! Trazio sam Volume Manager nesto malo po netu, ali nisam nasao download. Ima li neko link ili nesto slicno sto radi posao?
hmm opet ja sam instalirao kod ortaka na XP-u PM 7.0 :)) i radio je bez blama :))), opet alternativa, uzmi prvi disk, sa Mandrake Linuxom i unutar instalacije postojace deo koji se bavi particionisanjem :)) i tamo ces moci lepo da sredis sve sto te je volja :))),
Koliko se sećam PM instaliran na Nt4/2000 server ne može da radi resize, ali bi trebalo da može ako digneš PM sa flopija (imaš negde opciju za pravljenje boot disketa). Ili probaj da nađeš ServerMagic.
PM ne moze da se instalira na windows koji je server, znaci ni NT3.5 ni 4.0 ni 2000 srv ni 2000 adv srv a najverovatnije ni na .net a to ti i instalacija lepo kaze.
ja sam skinuo sa neta Volume Manager, negde na www.sharereactor.com ali trebace ti i dodatni program eDonkey2000, njega mozes da skines valjda sa www.edonkey2000.com