Ovako ...Ako si sajt radio u Dreamweaveru postoji mogucnost da nisi konfigurisao sajt.(odredio root folder i folder za slike).Sledece shta je moguce da tvoj hosting (server) na koji si postavio sajt nema podrsku za efekte koje si na sajtu koristio.Po meni najverovatnije nisi konfigurisao sajt kako treba pre nego si ga uploadovao.Rece da je html pa predpostavljam da si ga radio u dreamweaveru...Veoma je bitno da konfigurises sajt pre nego ga pocnes praviti.CSS efekti nerade kako treba ako sajt nije konfigurisan.Isto vazi i za frejmovanje.
"Neki put kad otvorim sajt sa Operom desi se da se slova prelaze preko slike sa desne strane, sto se takodje ne desava nikada kad sajt otvaram sa harda."
ako se to desava mozda je problem u layerima tj ako si radio sa slojevima i meni se desavalo x puta...
"Firefox zakida na ucitavanju menija gde je stavljeno height=100%."
predpostavljam da si radio padajuci meni?ako jesi onda nemora da znaci da je greska do tebe.neki serveri koji nude hostinge nepodrzavaju te efekte.najbolje bi bilo da ostavish link tvog sajta...Na ovom sam bio ali pise uder constructions...
neki od ovih problema sto sam ih naveo je sigurno...
uuuuu potiljak!!!!!!!!!