Ovako, meni dragi Telekom RS mi je omogucio da dobijem ISDN :-)
Ne bih da se zalim ;-)
Sad, posto meni nikad nije dovoljno, imam sljedeci problem ;-)
Kao mrezni zavrsetak sam dobio Siemens Santis Communicator, sa dva Ta prikljucka, 2 analogna i USB interface-om.
Meni nije bilo lijeno, i probao sam da prikljucim isti na racunar, i gle cuda, racunar je prepoznao bez problema doticni NT. No, naravno nema drajvera za isti.
Tu noc sam proveo u pretrazivanju slame da bih nasao iglu i naravno nisam nista nasao. Jednostavno postoji nesto sto se zove Siemens DATA KIT, koji sadrzi u sebi usb kabal i odgovarajuci cd sa drajverima.
Sutradan sam nazvano Telekom i oni naravno nemaju pojma da to uopste radi, tj. predlozili su mi da kupim zaseban isdn modem.
Isti dan sam nazvao i predstavnistvo Siemens-a, i oni su mi se pozalili da Telekom nije kupio NI JEDAN data kit, te da nisu u mogucnosti da to isporuce krajnjem korisniku (ni ubjedjivanje nije pomoglo)
Sva ova prica se u stvari svodi na sljedece: u slucaju da neko kod kuce ima cd sa drajverima, bio bih mu vrlo zahvalan kad bi ga iskopirao i poslao mi na kucnu adresu ili jednostavno poslao mi email-om neke dodatne informacije oko iskoristenja vec postojeceg modema u nt-u.
znam da je pricha odlicno pocela, ali da se zavrsila za uobicajenim molim VAS mnogo :)
pozdrav,
nekimali :-)

Siemens SANTIS 2ab+USB <--- drajver
Re: Siemens SANTIS 2ab+USB <--- drajver