zaista je tesko opisati recima odvratnost eunet-a
izdvojicu samo jedan primer iz siroke i neprevazidjene lepeze ogavnosti
pre par meseci se odjednom prekida internet protok ?!?
pokusavam rikonekt par puta i odustajem
mislim verovatno sljakaju nesto
pa sacekam "malo"
posto ni oko tri popodne nije bilo veze/protoka resim da ih pozovem (rade do 4)
i kariceva cobancica mi (cak ljutito - pazi zvaku) kaze kako nisam platio zadnja dva meseca ?!?
nasta joj ja ko iz topa odgovorim da je sve uredno placeno pa cak i za taj mesec (platio par dana posle mejla/racuna) i da je sigurno greska kod njih i da to trebaju momentalno da provere i da mi puste internet jer ga nemam od jutra
i zamislite na to mi kariceva seljancica valja zvaku kako je sve kod njih provereno i kako ako hocu internet trebam lepo da odem i da platim
onda je ja pitam kako da dokazem da sam platio - ona mi kaze jedino skeniranim/slikanim uplatnicama
znaci ko je eventualno bacio/izgubio uplatnice mora da placa ponovo eeeeeeeeej
i tako od nekoliko hiljada korisnika uvek se nadje par stotina pa se nakupi lepa parica
posto znam s' kim imam posla - uplatnice obavezno cuvam
a meni se smucilo jer tacno vidim tj. osecam da mi pastirica valja onu dzibersko lopovsku zvaku ...
stvar je resena tako sto sam 'odma slikao digitalcem uplatnice resajzovao to i poslao njima mejlom
i odma' nazvao jos jednom (jer stoka je to mozda ode s' posla a ne pusti mi internet) da budem siguran
e sad
pitate se vi sta koj moj i dalje koristim to s***** ?
oni jedini imaju (proverio sam kod 6-7 nasih vodecih provajdera) gejming opciju (interesantno nije skupa ?!? 300 dindzi)
i to su sad kao neki filteri sta li koji omogucavaju da protokol za multiplejer igranje ima prednost
i stvarno radi dobro - nema nikakvog seckanja (imam vezu 1024/128) bolji ping za oko 15-20 ms i sto je glavno recimo rafal ide ceo nema "gubljenja" ...
i to je jedino sto me drzi kod eunet-a jer prasim multiplejer cod4 po 5/10/15 sati dnevno
veza puca cesto (nedeljno 5-10 puta) ali sam u propertis stavio da se rikonektuje 999 puta svakih tri sekunde tako da mi obicno zavrsava poso' - fles get jednostavno nastavi prekinuto skidanje sa rapida automatski a utorent takodje sam nastavllja ...
protok je dobar ceo dan (ne kao kod 512/64 gde je 30-40 od 8 do 8) ali me megabit papreno kosta - 2600 dindzi
a ortak ima takodje megabit ali kod ptt-a za 1800 eeeeeeej
pa nek kaze posle neko da nisu lopovi ....
djura mi je oprostio sto me tukao