silom prilika moram da skinem film sa DV camkordera. zbog ocajnog snimka pokusao sam sve da uradim i obradim u sony vegasu 6.0. sliku sam sredio ali ton ima veliki eho. sa obradom zvuka nemam apsolutno nikakva iskustva.
kamera je prikljucena preko fire-wire. koliko se secam, nisam cackao nikakva audio podesavanja.
Verovatno ti je audio zvuk tako snimljen.
Ali najveca prednost sony vegasa je sto sjajno saradjuje sa sound forge-om, tako da samo desni klik na zvuk pa edit in soundforge, pa ga tamo cisti i sredjuj, posle samo snimis i vraca te u vegas automatski,
Poz
[Ovu poruku je menjao korisnicko_ime dana 23.10.2005. u 22:20 GMT+1]
23.10.2005. u 21:19
wild2waltz
Član broj: 51352 Poruke: 106 *.revija92.novosti.co.yu.
tek sad si me bacio u bedak. ja mislio da uz pomoc foruma zbrzam sony, a ti me sad upucujes na program za audio obradu.
ps
prilikom obicne reprodukcije nema eho, ali kad sam snimak skinuo na vegasu, samo odjekuje.
"da uz pomoc foruma zbrzam sony" hehe nisam znao da ES mozehardverski da ubrza :))
a vidi ti ponovo izgradi pikove, jer svaki dan koristim vegas i nikad nisam imao takve probleme, eventualno je moguce da si previse pojacao tu audio traku, a cak i sam vegas ima opciju za primenu audio plaginova pa probaj neki...
[Ovu poruku je menjao korisnicko_ime dana 24.10.2005. u 00:38 GMT+1]