Samo video ili i audio codece? Ja npr. instaliram AC3 filter pa FFDShow, pa DivX, onda XviD. Nekad posle XviD-a ponovo DivX. Sa ta cetiri mi sve radi. One K-lite i slicna pakovanja nisam nikad koristio...
Da,slažem se, jer sam imao negativna iskustva u instaliranju raznih kodek pakova, pa ih već 10 meseci uopšte ne koristim. Dakle,u obzir dolaze FFDSHOW, DivX 5.21 pro,Xvid 1.1 i AC3 i MP3 kodeci za audio.
Ništa više od toga ne treba.
Live long and prosper.
Permission to come aboard,captain.Permition granted.
Ne bih se htio mješati ali zašto toliko obasipate kompjuter sa tim pustim codecima?
Što ih ima više unutra prije će problemi nastati.Kao npr.što sam pročita u nekim postovima.kaže imam kockice na avi i sl.Ma kako neće kad dolazi do sukoba codeca i to je rezultat toga!!! Osobno koristim samo najzadnji Xvid codec 6 i gotovo sve radi kako triba ,nema potrebe za Divx Xvid 1.1 i itd....
najnoviji filmovi danas u Vašem domu sutra u kinu (prodajem dvd filmove)
Lajavi_Krelac: Kad bi imao preko 7.000 raznih video klipova, oko 1500 filma,
i oko 1000 spotova, onda bi i sam uvideo da ti on sam (XviD)
nebi bio dovoljan.
Ok, onda je za tebe idealno rešenje instalacija univerzalnog dekodera FFDSHOW, koji može da dekodira mnoge formate, pa i one manje poznate. S njim, nemaš nikakve potrebe za posebnim kodecima, osim naravno DivX 6 i AC3 audio kodeka.
i ja takođe imam ac3, ffdshow, divx 5, xvid.
radim dosta sa videom i sve radi kako treba.
ne znam kojim sam redom instalirao...
takođe sam protiv codec-packova !