Dobro bre ljudi, jel vi shvatate da je covek zakljucao karticu i sad mu ni jedan softver ne prepoznaje pravilno Pic-a!!!
Ja sam ih programirao "mali milion" i samo jednom zgresio - vec objasnjen problem(zakljucan pic i nema vise sanse otkljucati ga, da ga bilo koji softver prepoznaje), ipak ga svi softveri brisu tj. prijavljuju brisanje ali pri pokusaju programiranja "device locked" ili "nepoznat pic". I jos nesto, ta zakljucana kartica - pod navodnicima, se nenormalno grejala tj. njena kontaktna plocica(i sam pic i eeprom verovatno) sa
potpuno podesenim naponom na programatoru i svim daljim podesavanjima potrebnim za programiranje.... sto dovodi do zakljucka da je "pregorela" ili ti neispravna nakon prvog pokusaja programiranja. Zato i negodovanje korisniku "Spaske" zbog kartice. Svi ostali primerci kartica nabavljenih sa raznih strana pa i od "Spasketa" radili savrseno.
Savetujem coveku da nabavi novu karticu i to je cela poenta resenja njegovog problema jer sigurno nije do programatora i njegovog sklapanja u kucnoj radinosti ili ne!
[Ovu poruku je menjao Pici man dana 26.10.2005. u 00:54 GMT+1]