A sa druge strane gledishta,moguce je da bash ta igrica pravi probleme.(ne mogu odmah sve da se setim) Pre neki dan sam ishao na jedan servis gde je bio bash slichan problem sa tom igricom.Konfiguracija je bila sempron 2500+,identichna grafichka kao i tvoja,ABIT-ova nf2 i 256 rama.Igrica je zamrzavala ceo komp. na nekih 2-3 sekunde pa tek onda restart,a sve ostalo je shljakalo normalno.
Kako sam ga reshio?
Prvo sam pomislio da gr.kartica brljavi neshto i ostavio joj u BIOS-u 'AGP APERATURE SIZE' na 64,iskljuchio 'FAST-WRITE' .Ostavio AGP 8x.Potom sam tom klincu deinstalirao drajvere koje je imao(sa diska od grafichke)i ubacio CATALYST 5.8.
Nakon toga je dechko mogao da se igra bez problema.Njega je muchila neka sekvenca u avionu,znachi uvak se na istom mestu zakucavala,uglavnom to je bio prelazak na novu misiju,animacija u pitanju.Poshto smo to pregrmeli,igrao se jedno 30-tak minuta bez problema.Odluchio sam da mu vratim 'APERATURE SIZE' na 128(default) i opet je sve bilo OK.Moguce da je sama igrica bagovita,gde programeri reshavaju to putem patcheva itd.U mom sluchaju pomogli su samo novi drajveri.
Probaj,pa ako nishta ne uradish sa ovim,onda je definitivno memorija.
Good luck.
[Ovu poruku je menjao musicmaster dana 07.10.2005. u 21:07 GMT+1]
[Edit by StORM48: Obrati pažnju na rečnik!]
[Ovu poruku je menjao StORM48 dana 07.10.2005. u 23:24 GMT+1]
Yes my friend, you are wrong....
T-Shirts of YOUR own