Bas si skrenuo nacisto sa teme :) ali nema veze. I ja sam audiofil pa mogu da kazem da sto se tice audio CD playera (zakljucujem da se o njima radi prema ovome sto pises) i tu je Pioneer u vrhu zajeno sa Vestax-om i jos nekim firmama. Naravno ne govorim o uredjajima za kucnu upotrebu nego o profesionalnim CD playerima za DJ upotrebu. Ako hocemo audiofilske uredjaje tu je meni barem uvek bio favorit Denon (ima i dobre lemilice :)) a i Onkyo je imao kvalitenih kucnih audio CD playera poput DX-7911 koga ima jedan moj prijatelj. Revox-i su isto u svoje vreme bili vrh ne samo sto se tice digitalne nego i analogne profesonalne audio opreme, ali otisli smo vrlo off topic pa cu tu da se zaustavim..
[Ovu poruku je menjao Binary Mind dana 05.10.2005. u 16:06 GMT+1]
Open-mindedness is considered a virtue, and true open-mindedness is, but don’t be so open minded that your brains fall out...
...It's not enough to simply not be so open minded that your brains fall out. It is equally important to have adequate bullshit deflectors in place so that the unscrupulous don't just fill your wide open mind with lies and nonsense.