Imam jedan (ne)mali problem. Pre dva dana sam se pretplatio na SBB wireless 256kb flat rate, i dobio sam od njih neku antenu i wireless karticu (bez AP-a, posto od antene do kompa jedva ima 2m, a kabl je dug 5m). E sad, signal je dobar (ne pada ispod 80% ili retko kad samo na sekundu), ali kad se logujem na mrezu, u prvih nekoliko sekundi protok je dobar (da kazem zadovoljavajuci bolje), a onda jednostavno nestane. Nece vise ni da pinguje nista, ali veza ne puca. P2P programi posle nekog vremena opet krenu da skidaju, ali nesto mizerno, i opet ekstra kratko. Posle par sati, on skine negde oko 2MB-a, ali ne skida konstantno, vec se desi da opet krene, skida nekih 15-tak sekundi, pa stane na nekih sat, sat ipo. Da li neko zna da li je to do mene ili SBB-a. U podrsci ne znaju nista o tome, i samo kazu da ce videti. Kartica je Pheenet WL-11PCIR, a za antenu ne znam, nema nikakvu oznaku. Odmah da kazem da je signal odlican, i da do njihovog AP nema vise od 800m (mozda najvise 1KM). Nemaju nikakva podesavanja za DNS ili gateway, sve je default. Veza mi ne puca, samo postane mrtva, i kad se rekonektujem, onda se sve ponavlja. Da li neko zna sta treba da se uradi, kako bi ovo proradilo kako treba? Sistem je multi Win2K, winXP, WinME i RH Linux, ali mi treba da radi u Win2K (ako ne, barem u nekom). Inace, svi Win OS imaju isti problem, tako da ne verujem da je do njih. Ako treba jos neki info, samo recite.
Pozdrav i hvala unapred.

Protok krene, pa stane...
Re: Protok krene, pa stane...
Re: Protok krene, pa stane...